Workshop i kommunikation och ledarskap med Magnus Kornbakk - Chalmers Ventures

Workshop i kommunikation och ledarskap med Magnus Kornbakk

Vårt uppdrag på Chalmers Ventures är att ta ansvar och hjälpa nystartade företag och entreprenörer i den allra tidigaste fasen. Uppdraget motiverar oss att inte bara investera i idén, i dess klassiska mening, utan lika mycket i personerna som står bakom företaget. Vi arbetar därför inte bara med att skapa finansiella förutsättningar för våra bolag utan lika mycket med att stötta och fortbilda våra entreprenörer. Vi bidrar med ett nätverk och ger förutsättningar för personerna bakom bolagen att växa som företagare.

Professional Sales Network med Magnus Kornbakk (Dale Carnegie)

Ett utav flera utbildnings- & nätverksprogram som vi erbjuder är #Professional Sales Network med Johan Sköld och Alexander Hars. Igår arrangerades en grym workshop tillsammans med Magnus Kornbakk från Dale Carnegie.

Dale Carnegie är ett av världens bästa utbildningsföretag inom personlig utveckling och kommunikation. De har sedan 1912 etablerat sig med kontor över hela världen och är experter inom områden som relationsförsäljning och praktisk presentationsteknik. Exklusiva och krävande utbildningar på elitnivå. Magnus Kornbakk är en av Dale Carnegie’s bästa tränare och delade under gårdagen med sig av sina bästa tips på hur man blir en bra kommunikatör, ledare och säljare till workshopens 80 deltagare.

Stort tack till alla deltagare för ett grymt engagemang!

 ————————————