Jordnära, kreativt ledningsstöd till Chalmers Ventures - Chalmers Ventures

Jordnära, kreativt ledningsstöd till Chalmers Ventures

Marie Jönsson har precis avslutat sin master på Chalmers School of Entrepreneur and Business Design när hon kliver in i organisationen på Chalmers Ventures.

Marie har börjat hösten med en helt ny roll, som ledningsstöd på Chalmers Ventures.

 ”Jag tror rollen kommer att utvecklas och förtydligas mer och mer, och det kommer definitivt vara ett högt tempo med varierande och utmanande arbetsuppgifter.”

Maries roll innebär att vara ett stöd för de strukturella och organisatoriska frågorna på Chalmers Ventures med VD Linnea Lindau närmast sig.

Det som driver Marie framåt – i en miljö som ständigt utvecklas och där nya idéer, strategier och förhoppningar är vardag – är människan. För att lyckas i organisatoriska frågor eller för att driva en affärsidé framåt, ser Marie relationer som en framgångsfaktor.

 ”På Chalmers Ventures är man driven, innovativ och öppen för nya spännande idéer och tankar.”

Marie är en naturnära person, nyfiken, lojal och ärlig. För att organisationer skall fungera långsiktigt, tror hon att det kommer att krävas att man är intresserad av helheten och har förståelse för hur en viljestark, idérik och drivande person fungerar likväl som någon med helt andra kvalitéer.  Hon tror på mjuka men kraftfulla värden utan att förskingra en god struktur och rätt person på rätt plats.

”Med en tydlig strategi och goda relationer kan man nå väldigt långt.”, säger Marie.

Marie har sina intressen i golf, dykning och jakt vilket också har gett henne ett intresse för hållbarhet. Hon menar att hållbarhet likväl som det handlar om naturen, måste finnas i en organisation, och där det återigen handlar om att ha hjärtat på rätt plats.

Hennes egna entrepreniörella drömmar finns, men är det något som skall skapas i framtiden så måste det komma inifrån, och tillsammans med ett team som kompletterar och tror på varandra.