Flera startups från Chalmers Ventures presenterar på Teknikdagen - Chalmers Ventures

Flera startups från Chalmers Ventures presenterar på Teknikdagen

Den 24 oktober är det premiär för Teknikdagen i Göteborg

InWest Corporate Finance och nyhetsbyrån Finwire bjuder för första gången in allmänheten till Chalmers i Göteborg för att under en heldag lyssna till flera spännande teknikbolag. Bland presentatörerna finner vi, utöver Chalmers Ventures egna Head of Investments – Pontus Ottosson, flera bolag från portföljen.

08:45 – IA IndustriarmaturJan-Eric Nilsson, VD

IA Industriarmatur Group hjälper kunder inom energisektorn att agera proaktivt i miljöfrågor med hjälp av uppkopplade tjänster och produkter – framför allt för att mäta och kontrollera nivåer och flöden i kritiska processer som i till exempel transformatorgropar, fjärrvärmenät eller biobränsle-silos.

10:45 – Insplorion – Patrik Dahlqvist, VD

Insplorion är ett svenskt företag som utvecklar och säljer den egna teknologin NanoPlasmonic Sensing (NPS) inom två affärsområdena Instruments och Sensor Systems. Inom Instruments säljer bolaget mätinstrument till forskare inom materialvetenskap och life-science. Inom Sensor Systems utvecklas sensorer för specifika tillämpningar som övervakning av luftkvalitet och bättre styrning av batterier i elfordon.

16:00 – Promimic (Hans Larsson, VD), RaceOne (Marlene Sjöberg, VD), Mevia (Jesper Lugner, Lead Developer)

——————–

För besökare på plats kommer det att bjudas på frukost, lunch, kaffe och tilltugg. Om man inte kan delta direkt på plats finns chansen att följa presentationerna live via Finwire tv på webben.

Passa på att anmäla ditt deltagande så du får en garanterad plats på teknikdagen genom att klicka här.