Parakey utrustar First Office. Ramavtal tecknat för utrullning av digital nyckelhantering med mobil access - Chalmers Ventures

Parakey utrustar First Office. Ramavtal tecknat för utrullning av digital nyckelhantering med mobil access

Pressmeddelande från Parakey AB, 2020-05-07:

Proptech-bolaget Parakey AB och kontorshotellskedjan FirstOffice, ett helägt dotterbolag till fastighetsbolaget Klövern, har idag signerat ett ramavtal gällande utrullning av Parakeys produkt för digital nyckelhantering med mobil access till samtliga kontorshotell.

First Office berikas med Parakey

Erik Polding, Konceptutvecklare Klövern AB, belyser att enkelt och effektivt kunna ge, förändra och ta tillbaka access är en förutsättning för att skapa en bra kundupplevelse, öka nyttjandegrad och kunna erbjuda nya typer av tjänster i och kring en fastighet.

– Efter att utvärderat Parakey på en handfull byggnader av olika slag har vi fått de svar vi önskar. Med Parakey och deras lösning för digital nyckelhantering med mobil access får vi en effektiv, beprövad och skalbar lösning. Genom att nu installera Parakey i First Office, en av Sveriges största kontorshotellskedjor, med idag ett 60-tal kontorshotell, kommer vi nu erbjuda våra medlemmar access till alla First Office-anläggningar, med en och samma digitala nyckel, säger Louise Lindmark, Expansionsansvarig First Office.

– Vi är otroligt glada och stolta över att nu Klövern AB väljer Parakey som leverantör för digital nyckelhantering med mobil access. Genom ett nära samarbete under flera år har vi omvandlat dagliga utmaningar till nya möjligheter, arbetssätt och digitala funktioner för att effektivisera och automatisera manuella nyckel- och behörighetsrutiner med Parakey, säger Peter Wegdell Head of Sales Parakey AB.

Samverkande system är “nyckeln” för Klövern och Parakey

Parakey AB är en leverantör som tror på samverkan och erbjuder ett öppet API och funktioner för att kunna koppla samman Parakey med andra tjänster och system, t ex affärssystem, bokningssystem, fastighetssystem.

– Parakey är för First Office och Klövern ett strategiskt viktigt val. Vi har med detta ramavtal nu även möjlighet att utrusta alla våra fastigheter i koncernen med digital nyckelhantering. Vi har valt en leverantör som ligger i framkant i utvecklingen vars produkt snabbt kan kopplas samman med andra system och tjänster vi valt, vilket medför stora administrativa vinster och effektiva flöden och processer, avslutar Erik Polding Konceptutvecklare Klövern.

För mer information, vänligen kontakta:
Peter Wegdell,
Head of Sales, Parakey AB
peter@parakey.co

Erik Polding
Konceptutvecklare ,Klövern AB
erik.polding@klovern.se

Om Parakey AB:
Parakey AB utvecklar och säljer digital nyckelhantering med mobil access för företag där en smartphone används för att kunna öppna låsta utrymmen såsom kontor, garage etc. En mobil nyckel distribueras digitalt via Parakeys molntjänst till hyresgäst och tjänsten administreras via Parakeys webbportal eller via integration. Parakey har idag över 100 000 unika användare med möjligheten att öppnar låsta utrymmen med sina mobiltelefoner.

Om Klövern AB:
FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice är ett av fastighetsbolaget Klövern helägt bolag. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle.

Länk till pressmeddelande: https://www.parakey.co/blog/parakey-utrustar-first-office-med-mobila-nycklar

——————
Parakey är ett portföljbolag till Chalmers Ventures