Har du en grön affärsidé? - Chalmers Ventures

Har du en grön affärsidé?

ClimateLaunchpad är världens största tävling för gröna affärsidéer och finns nu 34 länder världen över. Programmet kommer från Climate-KIC som är ett EU initiativ som arbetar för klimat-innovationer. Chalmers är en viktig sammarbetspartner för Climate-KIC i Norden. Vi tror stenhårt på att stora förändringar kräver stora idéer, som kan nå stora nummer av människor. Därför hjälper vi entreprenörer att tänka, agera och växa sig stora. De håller nyckeln till en hållbar samhällsutveckling mot klimatförändringar.

För att kunna växa sig till stora ledande företag behöver start ups träning och rådgivning, resurser, finansiering, internationell exponering och ett gediget nätverk. ClimateLaunchpad ger dem detta. Vad som gör ClimateLaunchpad unikt för start ups är just tillgång till ett så stort och brett internationellt clean tech nätverk och arena, nu med 34 länder som samarbetar för global påverkan och tillväxt.

Vinnarna från den Svenska Nationella finalen går sedan vidare till Grande Finale i Limassol, Cypern. Här de får tävla mot start ups från samtliga 34 länder för att vinna både pengar och tillgång till Climate-KICs Accelerator program.

Har du en grön affärsidé? Skicka in din ansökan redan idag: http://climatelaunchpad.org/application-form/

Datum att blockera i almanackan:
Deadline för ansökan: 11 juni
Boot camp: 29-30 juni
Svensk Nationell Final: 5 september
Grand Finale: 17-18 oktober

Sweden

Kontakt
Sara Schützer
sara@climatelaunchpad.org
+46722282645

Facebook
www.facebook.com/climatelaunchpad

Twitter
@ClimateLaunch