CTO i ett snabbväxande startup - Chalmers Ventures

CTO i ett snabbväxande startup

Vill du vara med och leda utvecklingsarbetet bakom en av världens största motorcykelappar? Gillar du att utveckla skalbara lösningar med användare i fokus, arbeta med ny teknik samt vill utveckla ditt egna ledarskap?
Vill du komma in tidigt i ett scale-up och vara med och driva bolaget framåt?

Detecht söker en CTO som kommer att leda vårt utvecklingsteam med målet att bli det självklara valet för motorcyklister och samtidigt bidra till att rädda liv. Låter detta intressant? Är detta du? Sök nu genom att maila niklas@detecht.se.

Om Detecht

Detecht är påväg att bli den marknadsledande appen för motorcyklister. Vi erbjuda en komplett mobilapplikation som kombinerar säkerhet, mc-specifik GPS-navigering samt ett globalt socialt community!

Vi har över 200 000 användare i över 150 länder och växer snabbt med ambitionen att bli den största appen för alla som delar vår kärlek till teknik, säkerhet och motorcyklar.

För att omsätta vår vision till verklighet behöver vi förstärka vårt utvecklingsteam och fortsätta arbetet med våra plattformar. Vill du få chansen till stor personlig utveckling, leda vårt utvecklingsteam och vara del av en spännande tillväxtresa, då är Detecht rätt plats för dig!

Ta del av hela annonsen här.