Chalmers Ventures söker avtalsassistent - Chalmers Ventures
Avtalsassistent Chalmers Ventures

Chalmers Ventures söker avtalsassistent

Extrajobb under studietiden? Chalmers Ventures söker en avtalsassistent!

//Ansök senast den 30 mars 2022. Tillträde så snart som möjligt. //

Chalmers Ventures är rankad som en av världens tio bästa universitetsinkubatorer och gör i snitt minst en investering i veckan. Är du juriststudent med intresse för affärsjuridik och vill få praktisk erfarenhet? Ta chansen att söka extrajobb hos oss!  

Chalmers Ventures AB är ett helägt dotterbolag till Stiftelsen Chalmers tekniska högskola. Bolaget startar upp och investerar i nya innovativa bolag tillsammans med drivna entreprenörer. Genom sina program och processer investerar, stöttar och coachar Chalmers Ventures 10-15 nya potentiella tillväxtbolag årligen. 

Totalt i portföljen finns idag 100 bolag som det arbetas aktivt med. Chalmers Ventures jobbar med entreprenöriella människor med innovativa idéer som brinner för att skapa nya saker tillsammans.

 

OM DIG

  • Vi söker dig som är en ambitiös juriststudent med intresse för affärsjuridik och som är inne på minst andra terminen på juristprogrammet. 
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska krävs (en mycket stor andel av våra avtal är skrivna på engelska). 
  • Vi förutsätter att du är noggrann, strukturerad, ordningsam, självgående och pålitlig. 

 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten innebär ansvar för Chalmers Ventures avtalsdatabas. Genom denna tjänst kommer du att få möjlighet att läsa många avtal av olika slag, vilket kommer att ge dig en överblick över hur avtal kan konstrueras. Exempel på vanligt förekommande avtal är aktieägaravtal, samarbetsavtal avseende enkla bolag, uppdragsavtal, licensavtal m.m. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Inskrivning av uppgifter om avtal i avtalsdatabas, samt spara och namnge avtal
  • Inscanning av avtal och transaktionsunderlag
  • Kontroll av att bilagor finns med, att fullmakter finns i förekommande fall m.m.
  • Arbete med vårt elektroniska signeringsverktyg
  • Avtalsbevakningar

Tjänsten är på 10-15 % procent, vilket blir 4-6 timmar under kontorstid enligt överenskommelse (bestäms i samråd och kan ändras över tid för att passa ihop med obligatorisk undervisning m.m.). 

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta tillsammans med oss under resterande delen av din utbildning. 

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan med personligt brev, betyg och CV till helena@chalmersventures.com 

Ansök senast den 30 mars 2022. Tillträde så snart som möjligt. 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Winblad som för närvarande innehar tjänsten  johan.winblad@chalmersventures.com