3/10 representerade i årets ÅForsk foundation Entreprenörstipendium kommer från Chalmers Ventures 🚀 - Chalmers Ventures
Åforsk Chalmers Ventures

3/10 representerade i årets ÅForsk foundation Entreprenörstipendium kommer från Chalmers Ventures 🚀

Ni har väl inte missat att 3/10 representerade i årets ÅForsk foundation Entreprenörstipendium kommer från Chalmers Ventures 🚀

Vi gratulerar pristagarna för en fantastisk insats!

Namn: Kinga Grenda at Adsorbi
Inkubator: Chalmers Ventures

Namn: Elin Sandahl at Norgald
Inkubator: Chalmers Ventures

Namn: Sebastian Ringqvist
Inkubator: Chalmers Ventures

Från sisp.se och Åforsk:

”Det unika med ÅForsk entreprenörsstipendium är att det riktar sig till entreprenören snarare än själva innovationen med målet att stimulera och göra det möjligt för ambitiösa entreprenörer med drivkraft att ta sina idéer till nästa nivå. Intresset för att söka ÅForsk Entreprenörsstipendium har ökat drastiskt de senaste åren och idag anses utmärkelsen som en av Sveriges finaste att erhålla. Årets stipendiater kommer från inkubatorer och science parks i Stockholm, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Göteborg, Trollhättan och Skövde. Det som sticker ut i år är innovationer som berör olika typer av material och teknologier med koppling till hållbarhet och miljö. En trend som ser vi komma är inom cybersäkerhet”.

Årets tio nya stipendiater av ÅForsk Entreprenörsstipendium tilldelas utmärkelsen den 18e maj under Sveriges Innovationsriksdag, ett återkommande årligt event arrangerat av SISP – Swedish Incubators & Science Parks. I år kommer Sveriges Innovationsriksdag att hållas i Sundsvall.

#chalmersventures

#chalmersentrepreneurship

#innovation #technology #entrepreneurship

Chalmers School of Entrepreneurship

Chalmers University of Technology

Chalmers Innovation Office

Chalmers E-village

Bild: sisp.se